Претендентките за Playmate 2009 отблизо

Наближава финалът на конкурса Playmate 2009, който ще се проведе на 19 юли в Rainball Plaza. И тъй като сме сигурни, че мъжката ни аудитория изгаря от желание да се срещне очи в очи с надарените красавици (кой знае какво ли друго ви се върти в съзнанието), в няколко поредни материала ще ви запознаем с претендентките за титлата Playmate 2009!

Пригответе се, защото ще те ще ви разгорещят!, приканват от club.bg
***

Теодора Иванова

19-годишната Теди харесва мъжете, които съчетават визия и поведение, инстинктивно разпознава добрите любовници и посочва като свои слабости киното и готвенето.Казва, че на нощното й шкафче има пергели, триъгълници и моливи, но това не е защото е ексцентрична,а защото следва "Строителство на сгради и съоражения". Твърди, че не е особено романтична, но не бихме се учудили, ако усетиш онзи особени пеперуди в стомаха, когато гледаш тази нейна снимка.

Лилия Евгениева

24-годишната Лили следва икономика(това впрочем е второто й висше образование), живее в добър софийски квартал и има млад, умен и отговорен приятел. Интересува се много от мода и смята, че добре облечена жена е тази, която избира облеклото си според случая. Ние пък мислим, че Лилия е много красива и без дрехи!

Марина Маринова

Не бихме се очудили,ако се влюбиш в тази убийствена 25-годишна блондинка, но Playboy като твой добър приятел е длъжен да те предупреди, че тя е омъжена и много щастлива със своите съпруг и дете. Марина има собствен фризьорски салон, до момента на снимките й за нас не се беше снимала в професионални фотосесии, но предвид лекотата, с която й се получава да изглежда едновременно невинна и секси, сме сигурни, че това е само началото.

Виктория Сачкова

24-годишната Вики е типичното градско момиче, което сякаш се е заклело да живее интересно и всеки ден в живота й да бъде различен и, ако е възможно, по-интересен и пълен с преживявания от предишния.Нещото, което иска да притежава най-много, е "малък слънчев остров за мен, любимия ми и лудориите ни". Луда е на тема кино - любимият й филм е Factory Girl, който разказва леко тъжната история на музата на Анди Уорхол Еди Седжуик. Каза ни, че би искала да вечеря на свещи с Николай Бареков.

Източник: club.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини