Днес светът се прощава с Джако, милиарди ще гледат церемонията

Светът се прощава с Краля на попа Майкъл Джексън. Церемонията в "Стейпълс сентър" в Лос Анджелис започва в 10,00 сутринта местно време или 20,00 часа българско.

11 000 фенове на Джако ще могат да присъстват на нея с безплатни билети, които спечелиха чрез електронна лотария. Други 6500 ще наблюдават прощалната церемония на огромен екран в зала в "Нокиа тийтър".

Междувременно продължават спекулациите около въпроса кога и къде ще бъде погребан Кралят на попа. Американски медии съобщиха, че погребението ще бъде два часа преди церемонията в "Стейпълс", отново в Лос Анджелис, но досега семейство Джексън не е направило официално изявление по темата.

Часове преди прощалната церемония с Краля на попа полицията в Лос Анджелис призова феновете му, които нямат билети за нея, дори да не се опитват да приближават "Стейпълс сентър" или "Нокиа тийтър". Въпреки това очакванията са повече от половин милион почитатели на Джако без билети да бъдат в района на тези сгради.

Властите в Лос Анджелис потвърдиха и информацията, че по улиците на града няма да има траурна процесия с ковчега с тялото на Майкъл Джексън.

Вече са ясни изпълнителите, които ще се включат в церемонията в "Стейпълс сентър". Сред тях са Марая Кери, Лайнъл Ричи, Стиви Уондър. Дженифър Хъдсън и Брук Шийлдс също ще участват в церемонията, която ще продължи около 2 часа.

Най-големите телевизии ще я излъчват на живо, ще може да се гледа и в интернет, например на сайта tmz.com. Очакванията са събитието да бъде наблюдавано поне от 2,5 милиарда души по целия свят.


Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини