Изключителен късмет! Левски срещу слабаци в Шампионската лига

Изключителен късмет извади Левски в днешния жребий за Шампионската лига. Победителят от мача Санта Хулия (Андора) - Тре Фиори (Сан Марино) ще е съперник на сините във втория предварителен кръг на турнира.

Това отреди тегленият днес в Нион жребий за надпреварата. Срещите между ще се играят на 14/15 юли и на 21/22 юли като "сините" ще са домакин в първия двубой.

Санта Хулия и Тре Фиори ще се срещнат в първи квалификационен кръг на Шампионската лига. Първите мачове са на 30 юни/1 юли, реваншите - на 7/8 юли.

Доволен съм от жребия. Това заяви изпълнителният директор по финансовите въпроси на Левски Константин Баждеков. В ефира на „Ринг" директно от Нион Баждеков заяви за тимовете Санта Хулия (Андора)/ Тре Фиори (Сан Марино): "Добър жребий. Вече не се радвам, тъй като и предишните години имахме късмет. Мисля, че са преодолими съперници, който и да е от двата тима. Добре ще е, че ще имаме възможност да наблюдаваме мачовете между Санта Хулия и Тре Фриори. Ще ги опознаем добре. Трябва да решим всичко още при домакинството ни.

"Нямаме право на грешка срещу такива съперници", заяви пък спортният директор на Левски Даниел Боримиров.

"Добър жребий. Трябва обаче да имаме обеца от предишните ни участие и да не подценим съперника. Също така трябва да се подготвим добре за мачовете. Селекцията остава отворен процес, надявам се до края на седмицата да има новини", заяви Боримиров.

Ето кои бяха възможните съперници на Левски:

Бохемианс (Ирландия)
Жрински Мостар (Босна)
Дебрецен (Унгария)
ВИТ Грузия (Грузия)
Шериф Тираспол (Молдова)
Македония (Македония)
Баку (Азербайджан)
Левадия (Естония)
СК Тирана (Албания)
Актобе (Казахстан)
Пюник (Армения)
Рил (Уелс)
Гленторан (Северна Ирландия)
Стеймур (Фарьорски острови)
Дюделанж (Люксембург)
Морген (Черна гора) / Санта Хулия (Андора)
Хибърнианс (Малта) / Тре Фиори (Сан Марино)

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини