Краси Аврамов пребит, той не знае

Краси Аврамов бе пребит, докато репетира изпълнението си за "Евровизия", твърдеше днес руската преса. Сп. "Лайф Ру" пък видя як сблъсък между певеца и американеца Трей, който играе на кокили при изпълнението на Краси, информира Стандарт.
Според информацията на руснаците двамата така се спречкали на сцената, че Трей си свалил кокила и започнал да млати по главата българина. Окървавеният Краси ревял и потънал вдън земя. Дори тръгнаха предположения, че това било за пари, тъй като Краси не искал да плаща.

Самият Аврамов обаче не знаеше да е бит, а още по-малко да му е текла кръв от главата, да са го превързвали с бинт. Думите му обаче бяха препредадени. Вчера неговият телефон бе на гласова поща.

Пред изданието Драго Драганов, който е в Москва, вчера изрично поясни, че бой няма, контузии също.

"След края на репетицията Трей си изпусна кокила и леко се удари по веждата. Но няма нищо, още повече пък конфликт", допълни Драго.

В същото време сериозен английски сайт, посветен на "Евровизия", прогнозира, че песента Illusion на Краси Аврамов е сред фаворитите. Англичаните обаче не пожелаха да й определят точно място, а я поставиха в десетката.

В петък в Москва е българската вечер, като се очаква на нея да присъстват Киркоров и Билан. Ивелина Балчева, Петя Буюклиева, Ани Лозанова и Албена Вескова са обещали да изнесат минирецитал преди да бъде представена конкурсната песен Illusion.

Двата полуфинала са на 12 и 14 май, а финалът е на 16 май. За Краси успех ще е, ако стигне до финала. Досега от нашите представители това успяха да направят само Елица и Стунджи.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини