Левски никога не е уговарял мачове

Собственикът на Левски Тодор Батков се появи на днешната тренировка на тима на едно от помощните игрища на спортен комплекс "Герена".

Той за пореден път обяви, че неговият тим няма нищо общо с уредни мачове и това, което се спекулира в последните няколко дни няма нищо общо с истината.

"Ние не играем в уредени мачове. Според много специалисти по нашите стадион стават много циркове. Ние не участваме в тези неща, казвам го най-отговорно. Не искам да се заяждам с никой. Играем във всеки мач за победа и имаме реални шансове за титлата", заяви Батков.

"Заявявам най-отговорно, че не влизаме в уговорки с когото и да било. Сигурен съм, че ще победим и Пирин за Купата на България. Нали трябва да изпълним договорката с Литекс и да се срещнем на финал. Нали идеята е да им дадем Купата на финала. Убеден съм, че Левски има потенциала да спечели и титлата и купата. Моите футболисти не участват в уговорени мачове. Нито техните треньори. Ние не се занимаваме с такива неща, а аз не играя игри на щастието."

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини