Бекъм се връща в Галакси

Дейвид Бекъм остава в ЛА Галакси. Тази нощ изтече срокът, който американската лига даде на Милан да постигне споразумение с клуба на англичанина, а това не стана, въпреки желанието на Росонерите да се сдобият с услугите му.

„Комисионерът на Лигата Дон Гарбър даде срок до днес въпросът с потенциалния трансфер на Дейвид Бекъм в Милан да бъде решен. Ние обаче не получихме подходяща оферта за него и в резултат той остава при нас и го очакваме да се присъедини към отбора на 9 март" заяви генералният мениджър на Галакси Брус Арина.

Според италианските медии Милан е направил последен опит в четвъртък вечерта да уреди трансфера, като е увеличил предложението си до 10 милиона евро, но и тази сума е била отхвърлена от американците.

Както е известно Бекъм подписа с тима от Ел Ей през 2007 договор за 5 години. В контракта му обаче има клауза, според която той може да напусне в края на сезон 2009.

Английският национал се включи много силно в състава на Милан, като вече вкара два гола в Серия А, но по всичко изглежда, че след по-малко от месец ще трябва да се върне в Щатите и да изчака още няколко месеца преди евентуално да се завърне в Европа, както му позволява договора.
Източник: gol.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини