Турнир за Купата на Coca-Cola 2017 в "Славейков"

Изображение 1 от 4

    На 14, 15 и 16 март 2017 г. в СУ „П.Р.Славейков“ се проведе вътрешноучилищен турнир по футбол за „Купата на Coca-Cola 2017“. В тридневната надпревара участваха 10 отбора, които се бориха за отличието „шампион на училището“.

    Отборите бяха именувани с гръмките имена на най-известните футболни отбори в света: „Реал Мадрид“, „Барса“, „Юве“, „Челси“, „Атлетико Мадрид“ и др.

    На финала тимът на „Реал Мадрид“ надмогна този на  „Челси“ с резултат 4:2 и спечели купата. Тя бе тържествено връчена от директора на училището Милко Багдасаров, заедно с Александър Симов, който в този ден гостуваше на „Славейков“. Отборът-победител вече се готви за участието си в областното първенство за „Купата на Coca-Cola 2017“ , което ще се проведе на 02.04 в Кърджали. На него ще се срещнат победителите на всички училища, включили се в турнира.

    Турнирът по футбол „Купата на Coca-Cola 2017“ е платформа, която подкрепя местните общности, като създава условия за подрастващите и техните семейства да се забавляват и да прекарват повече време заедно. Инициативата е дългосрочна и насочена към развиване на социалните умения на учениците чрез спортни активности, поднесени по атрактивен начин.

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини