600 кебапчета бяха излапани от делегатите

Аякс, Челси и Ювентус приети за членове на БФС Над 600 кебапчета бяха излапани от делегатите на конгреса. По време на паузата изгладнелите делегати се нахвърлиха върху сандвичите, съставени от хлебче и кебапче, и ги опустошиха за отрицателно време. Организаторите бяха осигурили 500 стека по 12 бутилки минерална вода от половин литър, както и 200 стека по 12 бутилки безалкохолни напитки.
343 нови клуба пожелаха да бъдат приети като членове на БФС. Най-интересните имена сред желаещите да бъдат признати са клубове като Аякс, Челси, Рапид и Ювентус . Съименникът на английския гранд е от село Брестовене, област Разград. От село Ореш, Великотърновско е тимът на Аякс, а Ювентус е от село Малчика, област Плевен. Техните кандидатури, както и на останалите тимове, бяха приети единодушно. Най-много клубове са поискали включване в БФС от Благоевградско – 36, като плътно зад тях се движат пловдивските тимове, които са 35 на брой. 115 клуба са били разпуснати от предишния конгрес до сега.
Най-малко молби са постъпили от област Смолян – само тези на Светкавица (с.Баните) и Виденица (с.Змеица). С по три клуба са представени област Русе и област Кърджали

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини