Бъдещата "Мис България 2009" ще участва във "Vip Brother 3"

Дългоочакваният конкурс "Мис България 2009", който ще се проведе през март, ще има уникално продължение, съобщиха първи vip-bg. info. Малко след като бъде избрана и коронясана, най-красивата българка ще влезе в Къщата на "Vip Brother 3", за да стане един от участниците в новия сезон.

При това положение конкурсът "Мис България" ще бъде отразен от Нова телевизия, която излъчва и риалити шоуто. "Vip Brother" ще започне с влизане на победителката на живо в Къщата. Шефката на агенция "Визаж" Евгения Калканджиева, която е организатор на "Мис България", потвърждава новината.

"Да, действително сме говорили новоизбраната "Мис България" да влезе във "Vip Brother 3". Още повече, че този сезон каузата на шоуто е благотворителна, а Мис България също е свързана с благотворителността. Какво по хубаво от това да обединим двете каузи.

Повече не мога да кажа, защото още не е съвсем ясно кои ще са фирмите спонсори, а е коректно, когато се изнася такава информация да се съобщят и техните имена. Този път ще търсим и малко по-големи момичета. Предстои кастинг в София.", разкрива Калканджиева.
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини