Китаеца и Виолета катастрофираха заради Азис?

Най-известният светски хроникьор в Америка се гаври с чалгакраля. Зверската катастрофа, която преживяха Китаеца и новата му приятелка Виолета, им била "сватбен подарък" от Азис, убедени са хора от шоубизнеса, които познават отмъстителния характер на ромското чалгачудовище.

Според интриганти Азис още не можел да преживее унижението, че Николай го напусна, и е напълно възможно да му е поръчал тежка магия при баба си или при някоя друга близка врачка. За "доказателство" те привеждат съвпадението, че само няколко дни, след като Китаеца и Виолета публично обявиха връзката (и респективно Азис научи за това), и дори намекнаха, че ще се женят през лятото, двамата катастрофираха жестоко. Изключително странен е и начинът, по който се е случила трагедията – както пътували по магистралата, и двамата изведнъж… заспали в колата!?! Останало без контрол, возилото се преобърнало в пътната канавка. Като по чудо Николай и Виолета се отървали без тежки травми, споделят те, но отказват да разкрият подробности за инцидента.
Ако Азис наистина е поръчал магия на Китайчето, то съдбата веднага му го върна тъпкано, коментират негови колеги. Тези дни Василка бе обект на тотална гавра от страна най-известния светски хроникьор в света – американецът Перез Хилтън. В своя сайт perezhilton.com скандалният us-шоумен нарече Азо "нашия любим травестит от Източна Европа".

Читателските коментари за костинбродската звезда също са унищожителни: “Травестит с брада”, “Обичам европейския боклук. Той е повече от хомо”, “Начукайте тази к..ва”, “Травестите са кучки”, “Ще имам кошмари, след като го видях”, “Не ме плашете повече” и т. н. Като съдят по клиповете и снимките на Азис, читателите коментират: “България е диво място”.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини