Бербо се разписа върху бикини в Япония

Полудели фенове нападат футболистите на Манчестър Юнайтед за автографи Капитанът на националния ни отбор Димитър Бербатов за пореден път изпита любовта на феновете, които са готови на всичко, за да се докоснат до любимците си. Митко и съотборниците му от Манчестър Юнайтед вчера пристигнаха в Токио за световното клубно първенство. На летището бяха посрещнати от стотици екзалтирани фенове на "червените дяволи".

Веднага след тренировката група привърженици нападнали момчетата на сър Алекс във фоайето на хотела за автографи. Сред тях била и напориста японка, която без никакво притеснение извадила бикини и сутиен от чантата си и се примолила на Бербо за автограф. Не за първи път се случва подобно нещо на Митко, но този път звездата на отбора Кристиано Роналдо грабнал химикалката и изпреварил нашето момче. Бербо също оставил подписа си върху бельото на фенката, след което същото сторили Рууни и Тевес.

Местните фенове припадали по Уейн Рууни освен по новоизпечения носител на Златната топка Кристиано Роналдо. Манчестър Юнайтед утре се изправя срещу Гамба (Осака) от 12,30 часа българско време в полуфинален мач от световното клубно първенство.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини