Гонят петима от ЦСКА през зимата

ЦСКА ще се раздели с поне петима футболисти през зимната пауза в първенството, стана ясно вчера. Сред тях ще бъде и Евгени Йорданов.

Нападателят напълно разочарова с представянето си в последните кръгове, а в Мездра буквално провали усилията на целия отбор, след като първо пропусна да вкара от чиста позиция, а след това загуби елементарно топката и Локомотив изравни.

Освен него с ЦСКА ще се разделят Настич, Ланзаат, Зе Руй и Владислав Златинов. Първите трима ще бъдат продадени или освободени, а Златинов най-вероятно ще бъде преотстъпен.

Вариант за него е и Славия. "Белите" искаха благоевградчанина още през лятото, но тогава той предпочете да премине в ЦСКА.

ЦСКА ще привлече нападател от Португалия. Той ще трябва да замести контузените Манчев и Лазаров поне в началото на пролетния полусезон.

Сигурен за "Армията" пък е бившият вратар на тима Ивайло Петров. Пифа ще излезе без пари на ЦСКА, тъй като се очаква в най-скоро време да разтрогне договора си с настоящия си клуб АЕК (Ларнака).

Кипърците са изпаднали в тежка финансова и игрова криза и са готови да се разделят с родния страж. "Червените" пък спешно се нуждаят от нов вратар след неубедителните изяви на Беконо през есента.

"Меридиан мач"

Източник: sport1.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини