Yahoo - слаби, сами и тъжни

Днес, 6 месеца по-късно, нищо не се е променило. Освен това, че Yahoo беше оставена на жертвеника и Google се отдръпват от тяхната сделка за маркетинг.

Акциите на Yahoo падат с още $13, разрушавайки $18 милиарда акционера, и повечето водещи управители на Yahoo са напуснали компанията.

Какво им остана? SEO, което все още не може да различава чисто целите. Йанг редуваше названията, с които нарича Yahoo - платформена компания и дестинационен сайт. Но също така спомена, че смята да бъде конкурент на Google в търсенето, въпреки големите разлики в ресурсите, с които двете компании разполагат.

Надеждите на компанията са насочени към тяхната YOS стратегия да обвържат разработчици трета ръка и да пуснат услуги като "search into web services".

Това, от което се нуждае компанията е нов CEO. Трябва им техния Барак Обама - някой, който може да накара всеки да повярва че истинския лидер е там, готов за борба. Някой с план, на който може да се разчита и който може да вдъхнови Yahoo, и потребителите, да повярват че компанията може отново да бъде сила в Интернет.

Източник: notrial.info

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини