ЦСКА се завръща в евротурнирите

Дебютният мач на армейците в Шампионската лига е днес от 19:30 часа и ще бъде предаван на запис по ТВ Ринг от 21:00. 300 ултраси на червените тръгват днес сутринта за южната ни съседка.

Волейболистите на ЦСКА ще атакуват Солун със сплав от опитни и млади играчи. Наставникът Александър Попов е събрал разнообразни волейболисти, които ще трябва да се преборят с конкуренцията на европейските отбори (гръцкия Ираклис, турския Фенербахче и полския Ченстохова), с които са в една група.

Сред младите в състава се открояват Теодор Салпаров (25), Иван Зарев (23), Иван Колев (21), Бойко Бонев (20), Теодор Тодоров (18), Стоян Самунев (25), Стойко Ненчев (23) и Богомил Аначков (23), а сред опитните личат имена като Рафаел Паскуал (37 г) , Даниел Пеев (37), Николай Найденов (33) и Светозар Иванов (31).

„Целта ни е да минем групата. Години наред сме се борили за повече престиж на клуба. Това е мач, това е кампания, която трябва да изиграем достойно. Трябва да видим къде се намираме в момента. Доста добре се справихме с разузнаването – имаме всички мачове на Ираклис от тази година. И те обаче имат контузени състезатели и сме готови, и за изненади от тяхна страна. Въпреки че Стойко Ненчев не е във форма и не е тренирал дълго време, сигурно ще е заместникът на Теодор Тодоров. С нас пътува и Стоян Самунев", каза на път за Солун пред Гонг Сашо Попов.



Гърците стягат редиците за двубоя. "Трябва да сме много внимателни с ЦСКА. Силните им играчи са Мейо, Паскуал, Салпаров и Колев", заяви капитанът на националния ни отбор и лидер на Ираклис Пламен Константинов.

Нашествието на червени фенове стресна Ираклис преди мача с волейболния ЦСКА тази вечер в Солун.

Треньорът на гръцкия състав Костас Арсениадис пък иска победа на всяка цена. Той предупреди, че българите идват с мощна агитка и се надява феновете на сините да напълнят трибуните.

Със сигурност от състава отпада звездата Андрей Краварик. "Надявам се Пламен също да преодолее проблема, който има с врата", допълни Арсениадис.




Източник: bgvesti.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини