Шок и ужас в Левски! Рабех контузен

Мароканският защитник Юсеф Рабех изправи косите в Левски. Основният стожер в схемата на Емил Велев е с отекло коляно и участието му в утрешното дерби в ЦСКА е под сериозна въпросителна.

Мароканският национал има сериозни оплаквания от болки в коляното на левия крак, което е подуто. Тази сутрин Рабех излезе последен на тренировка в компанията на сънародника си Бензукан. Самият защитник призна, че „не знае" дали ще вземе участие в срещата.

Евентуално отсъствие на Рабех ще бъде сериозен удар за Левски и плановете на треньорското ръководство. Мароканецът е смятан за един от най-класните защитници в България.

Партньорът му в центъра на защитата Давид Бистрон пък се представя повече от неубедително до момента, въпреки големите очаквания към него. Ако Рабех не се възстанови за мача с ЦСКА, Емил Велев ще трябва да избира за партньор на чеха в центъра на защитата измежду младокът Виктор Генев и Боян Илиев.

Възстановяването на Георги Иванов-Гонзо пък протича добре и любимецът на Сектор „Б" по всяка вероятност ще бъде на разположение за утре.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини