Ултрасите на ЦСКА и Левски започнаха битката за вечното дерби

Феновете на ЦСКА и Левски дадоха началото на битката за вечното дерби. Ултрасите на шампиона първи се заядоха с тези на Левски.

В един от фенсайтовете на армейците се появи лого за двубоя, на което емблемата на сините е изобразена в компанията на осем по-малки, на отбори донесли радост на червените фенове.

До емблемата на Левски са символите на БАТЕ Борисов, Жилина, Люцерн, Тампере, Олимпия, Беверен, Алст и ОФИ (Крит). Както е известно, споменатите отбори са нанесли поражения в евротурнирите на сините.

"Изсипваме се 10 000 на Националния стадион и правим невиждана хореография. Този път те няма да се чуят нито веднъж, ще ги побъркаме", заканиха се феновете на ЦСКА.

Централният фенклуб на червените отново ще раздаде безплатни билети за всички, които участват в изготвянето и изпълнението на хореографията преди и по време на дербито.

Отговорът на сините ултраси не закъсня и хората на Голди набързо пуснаха колаж на Сашо Томов. Карикатурата показва как Лупи чупи тазгодишния евролиценз на армейците.
Източник: gol.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини