Барса размаза Базел

Испанският гранд Барселона разгроми с 5:0 Базел и по този начин събра актив от 9 точки и почти сигурно се класира за следващата фаза.
Каталунците поведоха още в 4-та минута, след като Даниел Алвеш намери Лионел Меси, който отбеляза 50-я си гол с екипа на Барса.

В 15-та минута Шави подаде чудесно към Бускетс, който с хубав изстрел не остави никакви шансове за вратаря на Базел Констанцо и удвои преднината на каталунците.

Боян Къркич направи резултата 3:0 в 22-та минута, след като нахлу в наказателното поле на Базел и със силен удар прати топката в мрежата на швейцарците.

Второто полувреме отново започна много силно за Барселона, след като за две минути в 46-та и 48-та минута Боян Къркич и Шави направиха още по-разгромяващ резултата.

В същото време Спортинг Лисабон постигна много важна победа с 1:0 при гостуването на Шахтьор Донецк и по този начин португалският отбор има актив от 6 точки, докато украинците останаха само с 3.

Единственото попадение в срещата падна в 76-та минута, когато Рочембак подаде на Дерлей, който продължи към Лиедсон и той се разписа във вратата на Шахтьор.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини