Взеха автобуса на ЦСКА

Без нов автобус остана ЦСКА. Това се случи няколко дни след като Александър Томов гордо показа и отпразнува новата придобивка на ЦСКА.

Армейците не са платили дори първата вноска по закупуването му и автобусът е иззет. В Пловдив за мача с Ботев червените пристигнаха със стария почупен рейс, съобщава "7 дни спорт".

Във вторник Томов свика специално медиите, за да отразят купуването на новия автобус. Возилото получи "кръщение" от легендата Петър Жеков, а по-късно двигателя запали капитанът Тодор Янчев. После бе уточнено, че супермодерният Мерцедес е на лизинг.

Цената на боядисания в непривичния за ЦСКА златистокафяв цвят автобус е между 380 и 500 хил. лева, като по план сумата трябва да бъде изплатена в рамките на 4 години.

"Транслизинг ЕАД" осигури кредита за ЦСКА. Разчитаме, че парите ще се изплащат коректно въпреки финансовите сътресения в клуба. Взели сме решението да съдействаме на Александър Томов за закупуването на автобуса и разчитаме, че през следващите 4 години всичко ще е точно. Точна цена на сделката не мога да посоча, защото в известна степен тя е на бартерен принцип. Размерът на вноските, които ЦСКА ще изплаща, зависи от определени рекламни показатели, така че твърда сума на практика няма, разкри представителят на "Транслизинг ЕАД" Петър Петров.

Лупи обаче защити реномето си и "забрави" да внесе още първата вноска. Това принуди "Транслизинг ЕАД" да изземе возилото веднага.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини