Контузии сред националите преди срещата с Италия

Защитникът Александър Тунчев напусна преждевременно тренировката на националния отбор. Бранителят на Лестър изпитва болки в бедрото и не завърши заниманието на националите.

Контузията на Тунчев не е сериозна и едва ли ще му попречи да играе срещу Италия в събота.

Другият централен защитник Валентин Илиев днес е преминал на ядрено-магнитен резонанс, който е установил, че травмата му, получена в мач за клубния му отбор Терек през уикенда, не е сериозна. Очаква се той също да бъде на разположение на Пламен Марков за мача срещу световните шампиони. Прегледът е показал, че няма разкъсване на кръстни връзки, а само възпаление, и още утре Илиев ще тренира наравно с останалите.

В днешната тренировка участие взе и повиканият по спешност вчера Емил Гъргоров.

На облекчен режим, освен контузеният Валентин Илиев, тренираха и националите на Левски и Литекс, които вчера имаха мачове за клубните си отбори.
Полузащитникът Велизар Димитров се надява националният отбор да изиграе добър мач срещу световния шампион Италия и с малко късмет да измъкне благоприятен резултат. "Искам да играем добре, ако това се получи и имаме малко късмет, ще победим Италия", каза Димитров. Той се чувства в добра форма и очаква с нетърпение мача в събота. Според играча на Металург (Донецк) контузиите в лагера на Италия ще се отразят на съперника. "Няма как контузии на основни футболисти да не се отразят на отбора им и това може да ни помогне", каза още Димитров.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини