Най-горещите спортни съпруги

Известните спортисти не си прекарват никак зле. Имат талант, печелят милиони и когато се приберат вкъщи, ги посрещат истински красавици. За да докаже правотата си, испанското лайфстайл списание "Ола" представи едни от най-емблематичните дами, обвързани със спортисти. В класацията не фигурира законната половинка на Дейвид Бекъм - Виктория. Вероятно авторите на публикацията са сметнали, че времето, в което всички се прехласваха по Пош Спайс, отдавна е отминало, пише вестник 7 дни спорт. Все пак класацията недвусмислено показва, че славата и парите в спорта са отличен афродизиак за красиви дами, търсещи доволство и луксозен живот.

Лорена Бернал
Красавицата спечели короната в конкурса "Мис Испания" през 1999 г. и е другарка в живота на Микел Аркета от английския Евертън. Няма място за повече коментари. Честито, момче!

Елисабета Рейес
Победителката в конкурса "Мис Испания" 2006 е засичана доста пъти в компанията на Серхио Рамос от Реал (Мадрид). Явно футболистът е заслужил това щастие. Трябва да опитаме и ние!

Ема Ригби
Английският защитник Мат Майлс има за компания в живота тази превъзходна актриса от английската телевизия. Дъхът ни спира при мисълта как тя го успокоява след загуба.

Карли Цукер
Сладкишчето вече е съпруга на Джо Коул. Вече имаш още един повод да мразиш английския Челси.

Вила Форд
Популярната певица е женена за един от емблематичните играчи в НХЛ - Майк Модано. Преди това тя беше съпруга на Ник Картър от момчешката банда "Бекстрийт бойс".

Елин Нордегрен
Тайгър Уудс има безспорен талант да играе голф, който му помогна да стане невероятно известен и богат. След тези свои качества той успя да спечели още веднъж нашата завист, като се ожени за бившия шведски модел. Започваме да се мразим истински, защото ние не сме на неговото място.

Дженифър Уолкът
Дженифър е женена за защитника на Чикаго Беърс от Националната футболна лига в САЩ Адам Арчулета. Тя обаче е по-позната като модел на еротичното списание "Плейбой". След това се хвърли в актьорското поприще, за да демонстрира всички свои силни страни.

Никола Тапенден
Не сме модни експерти, но при това облекло и тази фигура трябва да й присъдим 100 от възможни 100 точки. Този британски модел се е врекъл във вярност на футболиста Саймън Уалтън на английския Плимут Аргъл.

Eлизабета Грегорачи
Тази умопомрачителна италианка наскоро се омъжи за Флавио Бриаторе, директор на екипа на Рено в световния шампионат във Формула 1. Той е с почти 30 години по-възрастен от нея. Изгаря ни нечовешка завист при мисълта, че тя посреща вечер белокосия бонвиван. Независимо какво я кара да бъде с Флавио, тя е неотлъчно до него.

Ингрид Вандебош
Тази белгийска красавица е съпруга на звездата от сериите НАСКАР Джеф Гордън. Тя е модел, актриса и за последно лъсна на корицата на американското списание "Спортс илюстрейтид" като лице на поредната колекция бански костюми.

Ванеса Брайънт
Тази красавица, родена в Мексико, се омъжи за Кобе Брайънт, когато беше едва 18-годишна. Постфактум тя получи годежен пръстен за около 4 млн. долара. Така нейният възлюбен се извини за това, че й е изневерил преди година в Колорадо.

Ева Лонгория
Сред горещите спортни половинки е и латино фурията Ева. Набрала изключителна популярност от тв сериала "Отчаяни съпруги", тази мексиканска красавица е обвързала живота си със звездата на Сан Антонио от НБА Тони Паркър.

Източник: news24.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини