К"ви "Сиви вълци", Сидеров е перколясъл, отсече Доган

"Той явно е перколясъл и не знае с какво да привлече общественото внимание. Измисля си светове, които и той самият не може да структурира".

Така лидерът на ДПС Ахмед Доган коментира обвиненията срещу себе, отправени му от Волен Сидеров, който в петък връчи на ДАНС папки с връзки и контакти на Доган и ръководни кадри на ДПС с представители на ислямистки, фундаменталистки, терористични организации, както и с турските специални служби.

"Той просто търси шикозна идея, която да оправдае протеста му пред сградата на президентството", заяви лидерът на ДПС и допълни: "Тъй като няма подкрепа от обществото, си измисля такива виртуални нелепи неща и реалности, за да привлече вниманието.

"Аз ако имам връзка със "Сивите вълци", той ще го знае ли?", попита риторично Доган.

По-рано в петък лидерът на "Атака" заяви, че в сигнала до ДАНС има конкретни данни и имена на хора от подземния свят, с които ДПС контактува.

Те, по думите на Волен Сидеров, представляват "опасни сепаратистки тенденции за България".

Сред визираните от лидера на "Атака" организации са "Сивите вълци" и "Мюсюлмански братя".

Лидерът на "Атака" е бил уверен от Петко Сертов, че ще бъде извършена необходимата проверка и в най-кратък срок той ще бъде уведомен за резултатите от нея.

От "Атака" твърдят също, че двама от съветниците на Доган - Неджет Мензер и Мехмед Агар, са уличени в Турция за връзки с лидери на мафията и в престъпна дейност.


Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини