Как да намерим мъжа на живота си

Най-подходящият за нас мъж е там, само че е пренебрегнат, отхвърлен и жените не го искат. Нито един от свестните мъже не е свободен, защото жени, които познават себе си и които знаят какво искат, вече са ги взели. Ако не искате да пропуснете своята възможност следвайте следните съвети.
Погледнете дълбоко в себе си

Разберете от какво се нуждаете в един партньор и бъдете честни със себе си. Седнете и напишете всичко, което искате от вашата бъдеща половинка. Запишете си характеристиките, които търсите. Трябва първо да познавате себе си преди да се обвържете за дълго.

Помислете за всеки един мъж, който сте смятали за своя сродна душа

Трябва да пренебрегнете всички емоции и да си припомните всички реакции и събития. Ако откриете, че всички мъже спадат към характеристиката "драматизиращ", значи вие самата сте привлечена от такъв тип мъже.

Вземете празен лист и напишете всички нещастия, които са ви се случили през предишните ви връзки

Отделете си място за всеки приятел, съпруг или любовник. Потърсете предупредителни знаци. Помислете какво може да ви е накарало да изберете неподходящия за вас мъж.

Направете препоръки на самата себе си и се постарайте да промените вашата тактика

Разберете, че когато излизате вечер, вие не само се забавлявате, но е и много вероятно да срещнете бъдещия си съпруг. Той не винаги ще прави това, което сте очаквали от него. Мислете в дългосрочен план. Изберете по-затворен мъж, ако не искате да се забавлява с други жени, докато вас ви няма.

Гледайте на флирта като на шопинг

Вие сте клиент с опит и сте свикнали да преследвате най-доброто на най-добрата цена. Знаете, че нищо няма да стане, ако си седите само на едно място и не правите нищо. Отишли сте да намерите Мъжът, така че това е вашият час.

Ако имате чувството, че всички мъже са идиоти, драматизират твърде много и имат непоносим характер, това е защото ви привлича точно такъв тип мъже. Променете изискванията си, за да прекъснете кръга.

Вземете инициативата във флирта

Ако видите някой, който събужда интереса ви, не се притеснявайте да го заговорите. Направете това, което мъжете очакват да направят жените. Имате по-голям шанс да намерите вашия човек по този начин, отколкото ако си седите и чакате той сам да дойде при вас.


Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини