Рускиня се пази от извънземни

След като Джей Ло вдигна патърдия със застраховането на сочните си обли части за 300 млн. долара, по идеята се запалиха и руски знаменитости. Певицата и актриса Марина Хлебникова се е застраховала срещу среща с извънземни. Ако през следващите 20 години това се случи, тя ще получи $1 млн. Иначе ще загуби вноската си от 1 рубла. Тя е застраховала и главата си. За нея плаща вноски по $100 годишно. При инцидент ще получи 150 000 в зелено. Певицата Ирина Отиева е подсигурила огромния си бюст за 1 млн. рубли, а Валерий Леонтиев - краката си за същата сума.

Руският секссимвол - тенисистката Анна Курникова, застрахова своите гърди за сумата от 2 млн долара. Любимата на Енрике Иглесиас изиграла същата схема и за лицето си, но вече за цели 10 милиона.

Хайди Клум пази краката си срещу 2 милиона долара. Същото е направила и носителката на титла за най-хубави крака - Марая Кери, но за баснословните 1 милиард долара.
Том Джоунс е застраховал космите по гърдите си за почти 7 милиона. Краката на Майкъл Флетли са били оценени на 47 милиона, а тези на Дейвид Бекъм - на 70 милиона.
Според хроникьроите, звездите често прибягват до тази мярка, която е и сполучлив пиар.
Източник: standartnews.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини