Първият в Европа шестзвезден курорт

Строителството на първия в Европа шестзвезден курортен комплекс Conrad Palacio da Quinta Resort&Spa в Португалия, което се изпълнява от Grupo Imocom, ще завърши през 2009 год. Курортът ще бъде построен в Алгарва, в известното със своите разкошни вили и голф полета Quinta do Lago.

Комплексът на площ около седем хектара ще се състои от хотел, апартаменти и подходяща инфраструктура на охраняема територия. Ексклузивният курорт има 158 стаи, сред които 23 лукс и 80 апартаменти в португалски стил. Хотелът е сред градини, ландшафтът включва басейни и езера.

В курорта влиза и spa комплекс, който е на 1000 кв. м, оздравителен център, фитнес и тенис клуб, кино, ресторанти с елитна кухня и винен бар с тераса.

Контрактът за управление на хотела, който бе подписан в края на 2007 г., получи Hilton, по-точно луксовият му сегмент Conrad.

Grupo Imocom е голяма международна компания с проекти в Латинска Америка и Африка. Главният офис е в Лисабон. Компанията стартира дейността си през 1993 год. Годишният и оборот е около 200 млн евро.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини