Анджелина Джоли се помирява с баща си на сватба си

Звездната двойка Брад Пит и Анджелина Джоли планират през лятото тайно да сключат брак и това събитие може да стане повод за помирение между актрисата и баща й Джон Войт.

Двойката, известна с тайнствеността по отношение на личния си живот, подготвя скромна нерелигиозна церемония в началото на юли в собствения си дом в Санта Барбара, на която ще бъдат поканени само най-близките приятели и роднини.

Анджелина, която се скара с баща си през 2002 г., е решила да му предложи примирие и да го помоли той да я отведе пред олтара.

Откакто през януари те започнаха да си говорят по телефона, Анджи обмисля да помоли баща си той да я отведе пред олтара, казват приятели на семейството.

Когато Анджи и Брад започнаха сериозно да обсъждат предстоящата сватба, въпросът за помиряването с баща й започна да се повдига все по-често. Анджи се съгласи едва, когато брат й я помоли да "заровят томахавките", казват още те.

Анджелина Джоли, която е бременна с близнаци и Брад Пит искат церемонията да бъде много скромна. Никой няма да се досети, че това е сватба, докато тя не започне. Двамата се готвят да обединят сватбата, рождения ден на Анджелина и рождения ден на дъщеря им Шайло.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини