Жизел издуха конкуренцията

33 милиона долара доход за година и Жизел Бюндхен издуха конкуренцията. Списание "Форбс" тиражира поредния списък, с който хвърли в оркестъра доста хора от големия бизнес.

Класацията отново потвърди тезата, че едно фръцване на подиума понякога струва много повече от серия трикове на борсата. Само че зависи на кого са дупето, бедрата и гърдите.

А 26-годишната бразилка, бивше гадже на Лео ди Каприо, която вече дори не е лице на VictoriaSecret, разполага със състояние от 150 милиона долара.

Кейт Мос изживя серия от провали в бизнеса и в любовта, но въпреки това прибира по девет милиона долара на всеки 12 месеца. Има и собствена марка, която продава на пъпа на Лондон. Бутикът й на "Оксфорд стрийт" е малък, но цените в него са големи.

Следва Хайди Клум с 8 милиона в зелено - от снимки, парфюм, бижута, продажби на авторски книги. Адриана Лима се класира с годишен доход от 6 милиона. С толкова се разписва и Алесандра Амбросио, също от Бразилия.

Американката Каролин Мърфи, лице на "Ести Лодер", може да се похвали само с пет милиона. Изостава и Наталия Водянова. 25-годишната милейди се отчита в семейния бюджет, управляван от лорд Джъстин Портман, едва с 4, 5 милиона. Тя е и лице на Келвин Клайн. Каролина Куркова излиза на арената с 3,5 милиона. С толкова е и Дарья Вербови. 19-годишната Джема Уорд се фука с 3 милиона за годината.

Източник: standartnews.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини