Десислава победител в "Пей с мен" ?!

Шефовете на Нова телевизия гарантирали на звездата, че ще й дадат 500 бона

Фолк звездата Деси Слава почти сигурно печели новото риалити „Пей с мен". Това разкриха колежки на изпълнителката, пред които тя е споделила голямата тайна.

Преди 10 дни Деси Слава е била поканена на разговор в кабинета на директорите на Нова телевизия Павел Станчев и Силва Зурлева. Лично те са помолили певицата да участва в риалити шоуто, като в замяна са й гарантирали, че ще стигне до финала. Първоначално Деси Слава е била категорична пред музикалния продуцент Евгени Димитров-Маестрото, че е обидена на Нова телевизия, тъй като са я прецакали в предишното шоу - ВИП брадър, и не иска да участва в нейни продукции.

Наложило се лично шефовете на медията да й гарантират, че този път тя ще е победител. „Ти си най-добрата певица и ще спечелиш. Гарантирам ти го", била категорична Силва Зурлева. Едва тогава Деси Слава се съгласила да стане една от 12-те участнички в състезанието.

За да отклонят вниманието, продуцентите пуснаха друг слух - че победител е Софи Маринова. Истината е обаче, че 500-те бона ще грабнат Деси Слава и посоченият от нея дуетен партньор

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини