Бела е любовницата този месец

Моделът на "Ивет фешън" Александрина Попова позира в актуални за пролетта цветове на корицата на мартенската Бела.
Вечната асоциация при споменаването на думата "менопауза" е за жена на средна възраст, обляна от горещи вълни, но облекчена от отсъствието на досадния месечен цикъл. Обаче напоследък и 20-30-годишни Еви попадат в тази категория.

Но за радост те са малцинство. Спокойно, при повечето жени менопаузата настъпва тогава, когато е настъпила при техните майки. Бела посвети своята "Болна тема" на климактериума и потърси отговори на всички болни въпроси около него от гинеколога с 38-годишен професионален стаж и опит д-р Януш Хъртарски.

Той е най-желаният мъж на планетата, но освен това минава за образцов баща, ангажиран с различни благотворителни каузи. Брад Пит все още не може да свикне със статута си на известна личност, въпреки че непрекъснато е на мушката на папараците и фенките.

Известният актьор извървя дълъг път в стремежа си да докаже, че е нещо повече от сладура с най-хубавите сини очи. Повече за него и за новия му филм "Убийството на Джеси Джеймс от мерзавеца Робърт Форд" ще научите от статията на Ивайло Тодоров "Брад Пит, идеалният".

Познавате ли много харизматични личности? Такива, които печелят спонтанно симпатията на околните и са в състояние да оправят настроението на всекиго? Въпреки че обсъдихме подробно темата за харизмата в редакцията, се затруднихме да дадем определение на това понятие. Но пък написахме статията "А харизма имате ли?", в която анализирахме други по-важни аспекти на това особено излъчване.

Забързаното ни ежедневие като че ни е притиснало здраво отвсякъде. Обществото ни се нуждае от удовлетворение на минутата. Но в този подлудял по високите обороти свят има и хора, които са обявили война на скоростта. Те просто държат да живеят според биологическия си часовник. Наричат ги слоулайфери. Кои са те и в какво точно се изразява тяхната "забавеност", ще разберете от статията "Намалете скоростта! Бързо!".

Всеки познава поне една любовница. Но никой друг не би могъл да я разбере освен друга любовница. Любовниците са повече знайни, отколкото незнайни, повече невидими, отколкото видими, твърди Мирослава Иванова в статията "Аз съм любовницата". Но каквито и да са те, по-важното е че са щастливи само, докато са млади. Един ден те престават да бъдат любовници и отстъпват мъжете на собствените им жени. А на себе си отстъпват правото на нещо друго.

От новия ни раздел Бела Къща в този брой ще се информирате какви са принципите на цветовите съчетания в интериора, кой диван е идеалният, как да изберете правилния пречиствател и йонизатор на въздуха и как да сготвите телешки медальон по Царибродски по рецепта на тъщата на Мила Васов - българин от Западните покрайнини.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини