Дженифър Анистън бе унижена от Анджелина Джоли

Дженифър Анистън и Анджелина Джоли трябваше да присъстват на благотворителна гала след церемонията по раздаването на Оскарите. Приятелката на Брад Пит обаче отмени участието си в последния момент, за да унижи Анистън.

Двете актриси водят истинска психологическа война. Според известен американски психолог Джоли анулирала в последния момент присъствието си на благотворителната гала, на която двете трябвало да бъдат домакини, за да си играе с нервите на Анистън.

Според Робърт Грийн, автор на книгата „48 закона на властта" Джоли „е или много коварна или е способна да играе двойна игра във връзка със собствената си личност, като може да бъде както агресивна, така и пасивна. Ако е опитала нарочно да си играе с нервите на Дженифър, смятам, че е успяла.

Поставете се на нейно място - тя е притеснена от срещата си с нея, очаква я и накрая Анджелина не идва. Има защо да бъде бясна и да се чувства унижена". Явно вече е време Дженифър Анистън да намери любов, така че името й да не се свързва постоянно с това на Джоли.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини