Ценоразпис на мъжките провинения за прагматични дами

Жената трябва да подходи напълно прагматично в случаите, когато има доказателства за изневерите на мъжа си, и да извлече полза от това.

Всяка дама има право на "финансово обезщетение" от партньора, който е предал доверието й, заключава новото издание на италианското списание "Грация".

Според изданието прошката за грешката на мъжа трябва да бъде изчислена хладнокръвно и по специална скала.

Списанието публикува и "ценоразпис", който предвижда подарък на стойност поне 10 000 евро, ако дамата разполага с доказателства за изневярата на мъжа или годеника си.

"Ако обаче той ви е изневерил с приятелка, трябва да ви обезщети например с чанта от крокодилска кожа или диамантен пръстен. Едва след това е разумно да изоставите мъжа си", съветват авторите.

Размяна на SMS-и с приятелка се таксува по 50 евро на съобщение. Одобрителни коментари по отношение на други жени се наказват с по 20 евро на всеки коментар, изчислява още "Грация".

Още санкции: Ако мъжът пуска пералнята само със своите дрехи, глобата е 12 евро. Ако оставя половинката си сама в къщи, за да гледа мач с приятели, дължи 4 евро. Ако пък не си почиства ваната от космите, да приготви минимум 7 евро.

Източник: netinfo.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини