Прoлет е почти, радвай й се смело, по двойки

Здравият разум ни казва, че още е рано да се радваме на топлото време и че през март може да се наложи отново да извадим шапките и шаловете (пу пу, дано да не се случи).

Блясъкът в очите и лекото присвиване на корема обаче говорят за друго – пролет е и хормоните бушуват със скоростта на разбиващи се в шейкър ледчета за мохито.


А всяка пролет заслужава да бъде отбелязана с шеметен, запомнящ се, романтично-животински, мечтан и идеално планиран секс.


И ако за шеметно-животинската част не можем да помогнем много, то за „идеално планиран" сме насреща.


Все пак не вземайте съвсем присърце следващите съвети. Дори нещо да не стане по предварителния план, голяма работа. Важното е да се насладите на момента такъв, какъвто е.

Освободи съзнанието

Големият проблем на жените, който им пречи да се превърнат в богини в леглото, са скрупулите и комплексите.

Забраняваме ти да мислиш за това как изглеждате, дали е „редно" това, което правите, дали на тази светлина той вижда мъъъничкото косъмче, което така и не намери време да махнеш и всички онези вгорчаващи живота мисли.

В този момент ти си най-красивата, най-сексапилната, най-шармантната и най-най жена на света. Точка.


Отвори прозореца

Особено ако пред него има цъфнало черешово дърво и лястовичките са направили гнездо в горния ъгъл на прозореца.

Ароматът на пролет ще ви обгърне, спалнята ще ви се стори като пролетна поляна и двамата и някак си спонтанно ще искате да споделите радостта от живота.

Ако прибавите и следобедното топло слънце, което гали телата ви и подходяща музика (ние си избираме джаз) наистина ще стане неустоимо.


Експериментирай

Нали вече няма хора, които да правят секс само в една поза, нали. Дори мисионерската може да бъде разнообразена, ако сте толкова пристрастени към нея.

Само не го правете по обичайния начин. Как ще разберете, че отбелязвате началото на пролетта, като си карате още със зимния секс?

Толкова много идеи сме давали, хайде, все ще си харесате нещо.


Цветя и рози

Направи си кок или вържи косата си на опашка и забоди в ластика пролетно цвете. Може и гербер, нищо, че ги има целогодишно.

После остани само по цветето. Да, после ще го смачкате, но за красивите неща понякога се изискват жертви.

Колкото до розите, ще ги получиш от него на следващия ден, ако е джентълмен, разбира се.

И колкото и да ви е пролетно, весело, летящо и прекрасно, не забравяйте да се пазите, ок?
Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини