На театралната сцена в Кърджали днес - „Не всеки крадец е мошеник“

Театрално-музикалният център в Кърджали кани на премиерата на „Не всеки мошеник е крадец” от Дарио Фо днес от 19 часа в голямата театрална зала. Режисьор на пиесата е Андрей Калудов. В нея участват актьорите Васил Драганов, Адриана Кънчева, Радослав Арнаудов, Елица Данаилова, Месуре Тахир, Валентин Кашъмов и Якуб Якуб.
Не случайно пиесата „Не всеки крадец е мошеник“ шества по световните сцени и стотиците постановки са доставили наслада на милиони зрители.
А ето за какво разказва тя.
Нощ, небето раздирано от светкавици, вали проливен дъжд. В богаташка къща се промъква Крадеца. И всичко щеше да завърши бързо и просто, ако в този момент собственикът на къщата не беше решил да изневери и да преживее среднощно приключение с красива и своенравна жена. От тук нататък се завързва сложна и смешна история, в която изневерите се редуват, недоразуменията поставят героите в изумителни смешни ситуации. Лъжата, лицемерието, предадената съпружеска вярност се трупат едно след друго, за да завършат картината на едно общество, в което най-почтеният човек се оказва професионалният крадец.
От пиесата блика хумор и ирония, изненадващи ситуации и мъдри прозрения.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини