Негативните вести преобладават сред най-четените новини от кърджалийци за 2015 г.

Негативните вести преобладават сред най-четените новини от кърджалийци за 2015 г.сочи статистиката на сайта Кърджали бг вести.Сред топ 20 на най-четените статии едва две са тези отправящи позитивни послания и предизвикали читателския интерес.Статията за честването на Йордановден и повеждането на литийното шествие от кмета Хасан Азис и енорийския свещеник отец Петър е 14-та в класацията.На двадесето място е прощъпулникът на държавната болница „Д-р Атанас Дафовски” в поставянето на изкуствени коленни стави.

Най четена през 2015 г. е информацията”Голи австралийки пропъждат целомъдрени мюсюлмани от континента”,посветена на призив,целящ възпирането на емигрантска вълна към Австралия,чрез порицавано от шериата поведение.Тази новина е била прочетена директно в сайта от 18 053 читатели.Многократно повече са те във фейсбук групите на сайта.

В челната двадесетица влиза и новината на Кърджали бг вести „Карта на коленичила за намаз Европа публикуваха във Фейсбук наши мюсюлманки”,която намери място във големите агенции и сайтове.

На второ място в класацията е новината за тежка катастрофа при Детелината на смъртта с 8416 прочитания.Трета е публикация за местоположението на камерите на КАТ в областта с 7824 прочитания.

Сред най-четените новини на годината място е намерила кончината на известния кърджалийски бизнесмен Ерол Бехчет Касим и здравословното състояние на съгражданката ни Тинка Гачева,за чието лечение Кърджали се опитва да помогне.Сред негативните новини е и тази за хода на делото за убийството на младия Бекир.

Сред политическите новини една единствена се е промъкнала в първите двадесет.Тя е за изборният триумф на Боян Кехайов в Неделино.

Кърджали бг вести

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини