Мургав рецидивист пълни гащи с маркови парфюми от елитен магазин,камера го издава

Мургав рецидивист открадна дузина маркови парфюми от елитен магазин в Кърджали но охранителната камера го издаде и той се озова в кауша.Апашът действал по поръчка,като за откраднатото получил скромната сума от 20 лева.

Набегът в магазин ДМ в комплекс „България” в Кърджали се разиграл на 1 август 2014 г.Същият ден непълнолетният рецидивист с две присъди за кражби Ю.Ш.Ю. срещнал на пазара батко си Е.Д.С.По-големия ром му предложил да направят удар,като срещу това му обещал двадесетачка.Печеният крадец не се колебал.Двамата се озовали в магазина.Баткото сочил марковите парфюми,а непълнолетният рецидивист ги пъхал в гащите.Така прибрал стока за 563 лева.

Двамата крадци напуснали магазина.Продавачка забелязала липсата на парфюмите.Прегледан бил записът на охранителните камери.Полицай от Районното полицейско управление веднага разпознал двамата апаши.Те били задържани и пропели всичко.

Окръжният съд потвърди присъда на Районният съд в Кърджали.Ю.Ш.Ю.получава 8 месеца затвор с 3 г.изпитателен срок,които да прекара в поправителен дом.Подбудителят Е.Д.С. отнася 16 месеца условно с 3 годишен изпитателен срок.

Георги Кулов

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини