Движение „България на гражданите“ похвали добрата работа на структурата в Кърджали

    Поздравления за отлично свършената работа по време на местните избори за избраните общински съветници получиха представителите на Област Кърджали по време на Националната конференция на тема „Местна власт 2015-предизвикателства и възможности“ организирана от Движение „България на гражданите“ в курорта „Златни пясъци” край Варна. Това съобщи областният координатор на ДБГ – Кърджали и общински съветник Стоян Георгиев.

    Форумът събра кметове, общински съветници и представители на общинските структури на Движение България на гражданите от цяла България на дискусия по проблемите на местната власт.

    През втория ден на форума бяха организирани три тематични работни групи за предизвикателствата пред кметовете и общинските съветници за мандата 2015-2019 г. и развитието на местните политики.

    Събитието беше открито от вицепремиера и лидер на ДБГ Меглена Кунева, имаше изказвания на председателя на Предизборния щаб на РБ Найден Зеленогорски, новоизбрани кметове и  видео-обръщение на Жозеф Дол, председател на ЕНП. 

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини