Кърджалиецът Георги Захариев с приз за най-добър футболист за 2015 г.

    Георги Захариев от Кърджали бе отличен с приза за най-добър футболист за 2015 г. на Синдиката на българските футболисти.Кърджалиецът получава приза за най-добро представяне в областта.Георги Захариев е футболист на ФК”Арда 1924” с президент Альоша Синабов.Той е от възрастовата група на деца родени през 2003 г.

    Наградата на Синдиката на българските футболисти връчи една от легендите на българския спорт Даниел Боримиров.На церемония в столицата присъства  Стратега Димитър Пенев  и славните имена на българския футбол Христо Йовов и Тодор Янчев.

    Наградите на Синдиката на българските футболисти са ежегодни и се раздават от 16 години.Присъждат се по отделни области и целят поощряването на талантите в българския футбол.

    Наградата е стимул за децата да вървят нагоре,заяви за Кърджали бг вести треньорът на „Арда 1924”Петър Бумбаров.Той посочи,че Георги е вторият отличен футболист на тима.Миналата година призът е бил присъден на Делчо Милчев.Според Бумбаров това говори за добра организация и тренировъчна дисциплина в „Арда 1924”.

    При награждаването  Георги Захариев благодари на  семейството си,на президента на клуба Альоша Синабов и на треньорския тандем Бумбаров-Визев за приноса им в изграждането му като състезател.

    Георги Кулов

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини