Гамени посягат на кърджалийски полицаи,заплашват ги с убийство

Гамени от Кърджалийско налагат полицаи по време на изпълнение на служебните им  задължения без страх от Закона.Те посягат с юмруци,псуват и заплашват с убийство,само за това,че служителите на реда си вършат работата.За броени дни Районният съд в Кърджали осъди двама бабаити,налитали на полицаи в общината.Е.А.А.получи условна присъда от десет месеца затвор с тригодишен изпитателен срок заради това, че нанесе удари в гърдите на младши инспектор Р.Х.К.Негов съучастник е М.А.А.Гаменът псувал на турски служителите на закона Р.Х.К. и Д.М.З. при опит да го укротят.”Да ти е… п…,да ти е… полицая”били думите на Е.А.А. към младши инспектор Р.Х.К.Екшънът се разиграл на 26 септември 2015 г.при опит на служителите на реда да укротят буйстващите хулигани.

Само с пет месеца затвор условно с три годишен изпитателен срок се отърва Д.Х.М. от Каблешково,Чернооченско.На 7 март 2014 г.той отказва да представи за проверка документите си за самоличност на полицаите Р.Ш.М. и Т.Е.Л.Посяга да удари един от служителите на реда в лицето с юмрук.Нарича ги тъпаци,боклуци и ги заплашва с убийство.

Двамата бабаити отърваха затвора заради това че сключиха споразумение с прокуратурата.Случаите обаче на посегателства над полицаи в Кърджалийско зачестяват,а бабаитите са намерили лесен начин да отърват кауша.

Георги Кулов

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини