Тенисистите на Ардино с първа победа в национална надпревара

Отборът на СКТМ „Юнак 2005” от Ардино (Севал Муталибов, Метин Мустафов, Радослав Бозов, Бейхан Хайрула (Майкъла)  и Юксел Исмаил) завърши с една победа и две загуби в първия турнир от първия кръг на Държавното отборно първенство по тенис на маса за мъже в „Б” републиканска група – Южна България. Надпреварата се проведе през уикенда в Ардино и в него взеха участие осем отбора.

В първата среща възпитаниците на Бахри Юмер записаха успех с 4:3 срещи над състава на „Локомотив” от София. Във втория двубой ардинските тенисисти премериха сили със силния тим на „Розова долина” от Казанлък и закономерно загубиха с 0:4. В последния си мач нашите играха срещу отбора на Стара Загора и отново претърпяха загуба с 2:4.

Ръководството на СКТМ „Юнак 2005” честитят първата рожба на капитана на отбора Бейхан Хайрула (Майкъла) с пожелание за много здраве и щастие в семейството му.

Следващият кръг на Държавното отборно първенство по тенис на маса за мъже в „Б” републиканска група – Южна България ще се проведе на 5 и 6 декември в Бургас.

Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини