Бахри Юмер: Нашата сила е в нашето единство

ОБЛАСТЕН СЪВЕТ НА ДПС -  КЪРДЖАЛИ

ДО

ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНИТЕ

КЪРДЖАЛИ, МОМЧИЛГРАД, КРУМОВГРАД,

КИРКОВО, АРДИНО, ДЖЕБЕЛ И ЧЕРНООЧЕНЕ

ОБЛАСТ КЪРДЖАЛИ

О Б Р Ъ Щ Е Н И Е

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

На 25-ти октомври и на 1-ви ноември тази година, в цялата страна бяха проведени местни избори за кметове на общини, кметове на кметства и общински съветници.

Движението за права и свободи като демократична и либерална, национално отговорна партия, безапелационно спечели в седемте общини мандатите за кметове на общини и с огромно мнозинство мандатите за общински съветници и кметове на кметства в област Кърджали.

Като партия, която участва неизменно в управлението на общините, ние винаги сме били заедно с населението на нашите общини, били сме част от него и сме се вслушвали  в неговия глас.

Определено считаме, че нашата сила е в нашето единство.

През последните години ръководствата на седемте общини в област Кърджали  постигнаха значими успехи. Бяха реализирани големи инвестиционни проекти в сферата на техническата и социална инфраструктура. Увеличиха се социалните услуги, които се предлагат от общините. Подобри се културният календар, свързан с нашата идентичност.

Съвсем естествено е, че всичко това не би могло да бъде постигнато без Вашата подкрепа и участие,скъпи приятели.

Разрешете ми от името на Областния съвет на Движението за права и свободи и от името на кметовете на общините в област Кърджали, да благодаря най-сърдечно за Вашата всеотдайност и за Вашата подкрепа.

Уверявам Ви, че нашите усилия за създаване на по-добри условия за живот в общините на област Кърджали ще продължат и през следващите години.

С уважение,

БАХРИ ЮМЕР

Председател на ОблС на ДПС - Кърджали

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини