Българка ранена при стрелба в Лондон

51-годишна българка е ранена при стрелба в северен Лондон, съобщи БНТ. Жената е в болница, като засега не е известно какво е състоянието й. Според The Guardian нараняванията й са сериозни.

Според британския вестник "Ивнинг стандарт " името на ранената жена е Соня Генчева. Тя е дошла във Великобритания миналия месец при дъщеря си Мая и съпруга си Николай. Инцидентът е станал в петък, но информацията за пострадалата ни сънародничка не беше известна до днес.

Днес стана ясно, че са арестувани 9 заподозрени за стрелбата, сред които двама тийнейджъри. Преминаваща кола откри огън по случайни хора, намиращи се на улицата в Ууд Грийн. При стрелбата е загинал 42-годишен мъж, Ердоган Гюзел. Генчева, която в този момент е минавала по улицата, е простреляна и настанена в болница, най-вероятно не се е познавала с другата жертва. Гюзел е баща на две деца, които скоро са заминали за ваканцията в Турция. Той живеел в съседство и е бил на обичайното си място пред Brothers Bakery, когато преминаващата кола открила огън.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини