Бездомникът с БМВ-то напусна болницата

Панайот Димитров живя половин година в колата си пред АГО


Бездомникът, който от 7 месеца живееше в БМВ-то си пред хасковското АГО, изчезна, след като медиите огласиха ненормалната ситуация. От месец юли 30-годишният Панайот Димитров живеел в колата си пред входа на родилното, след като бил изгонен от дома си. Макар че по думите на всички се е държал кротко и не се забърквал в проблеми, присъствието му притесняваше майки и лекари, които сигнализираха медиите. След публикацията от 17-ти декември „Прокуден татко живее 7 месеца в колата си пред АГО“, на няколко пъти социални и полиция ходели да издирват бездомника, но той бил изчезнал.

Haskovo.net научи, че човекът се пренесъл при приятели от хасковския квартал Каменни. Според самия Панайот, той не правел нищо лошо, но приел, че може да обезпокоява хората. Същевременно твърди, че е подал молба да му се преразгледа съдебната заповед, с която му се забранява да доближава жена си двете си деца на по-малко от три преки разстояние.

Този статут обаче едва ли ще бъде променен, защото мнението на институциите за него остава същото. Според разследване на хасковските социални служби, срещу Панайот е имало много оплаквания, че е предизвиквал скандали в дома си, при това не само от роднините, а и от съседи. По неофициална информация пък, 30- годишният мъж е бил свързан с хасковска джамбазка група, някои от които са били криминално проявени. Няма обаче информация самият Панайот да е бил замесен в нещо нередно.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини