"Рона“ с благотворителен концерт, събира пари за фестивал в Сърбия

Балет "Рона"

Балетна формация „Рона“ подготвя благотворителен концерт в читалище „Заря“ в Хасково. Едночасовото представление ще бъде в четвъртък от 18 часа. Цената на билета е 3 лв. Хасковлии ще могат да се насладят на най-новия репертоар на балетната формация.

Събраните средства ще бъдат използвани за участие на деца от клуба в международен танцов фестивал "Dance Fest Novi Sad" в Сърбия, който се провежда от 22 до 25 ноември. За изявата в западната ни съседка само таксите за участие са от 15 до 30 евро. Сумата зависи от това дали изпълнението е групово или солово.

Засега 17 участници са изявили желание да заминат за международния фестивал. Само двама от мераклиите са момчета – по-малкото е на 3 г. и половина, а другото е на 6 г., обясни хореографът на балета Милена Налбантова.

Каним всички приятели, гости на града и любители на това изкуство да присъстват на благотворителния концерт, апелира Налбантова.

Междувременно „Рона“ се готви и за участие в осмото издание на фестивала „България танцува“ в Димитровград, който ще бъде на 9 и 10 ноември.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини