Борисов: Делюзия е болестта на БСП, ДПС и ”Атака”

Нова полиическа болест върлува в страната. Тя се нарича делюзия и от нея са болни БСП, ДПС и „Атака”. Констатацията направи на форум на МГЕРБ в Хасково лидерът на партията Бойко Борисов. Той призна пред медиите, че още от първите евроизбори у нас умува за симптоматиката. 

“Характерно за болестта е, че  желаното се представя като действително.”, обясни за невежите Борисов. “Тази нова партийна болест датира още от първите евроизбори, когато БСП ни откраднаха пресконференцията. Тогава ГЕРБ ги победи с 5 000 гласа, а Станишев първи направи пресконференция и говори, че е спечелил изборите.”

Младите партийци от ГЕРБ от Хасково, Кърджали, Стара Загора и Пловдив, които са на двудневен семинар на тема „Младите и политиката", получиха  близо едночасови наставления от лидера си. Борисов ги надъха, че са изкючителни специалисти и от 120 присъстващи поне 100 са готови и в момента да заемат високи държавни постове.

“Казах им, че да отрежиш лентичката е последният акт и преди тази една минута стои труда на хиляди хора”. Коментира по-късно пред медиите пледоарията си Борисов.

За Плана “ Орешарски” той смята, че  до края на мандата на управляващите ще докара в страната в редиците на безработните нови 250 000 души. Според него Планът ще вкара държавата във финансова катастрофа, заради предвидените в него заеми. ”Включва и  също да се куи време, за да могат да се постигнат овентуално по-добри резултати от БСП на едни предсрочни избори.”, коментира още лидерът на ГЕРБ. “Не знам какви съкращения той ще направи, като увеличиха министерствата, освен това върнаха и по N на брой зам.-министри  в министерствата, отново възстановиха и партийните бордове, в които отново вкараха криминално проявени или хора с присъди, като Христозов на БЕХ.”,  е мнението на Борисов за обавените от управляващите съкращения в държавната администрация.

Преди да си тръгне от Хасково  лидерът на ГЕРБ  обеща, че всеки уикенд ще е на среща снякоя от партийните структури по места.

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини