43-годишен загина на място в колона на надлез, жена в камион потроши младок

Свиленградчанин загина на място при катастрофа миналата нощ. Двама пешеходци от региона пък пострадаха от удар с кола.

Несъобразена скорост уби 43-годишен свиленградчанин снощи към 22 часа на третокласения път от село Димитровче към Свиленград. Мъжът е шофирал лек автомобил Нисан. Заради непреценената скорост, с която се движел на ляв завой водачът напуснал платното и да се удари в бетонна колона на надлез на главния път. Пострадалият е откаран в спешното на болницата Свиленград, където по-късно е починал.

На автомагистрала Марица пък около 20 часа 33-годишна водачка на камион „Мерцедес“ блъсна 22-годишен пешеходец. Водачката на тежкотоварното возило е от с. Капитан Андреево, уточняват от полицията. Тя карала с несъобразена скорост и не успяла да спре при вида на пешеходеца на пътя. За късмет пострадалият свиленградчанин се отървал с фрактури на двете ръце, ляв крак и разкъсно-контузна рана на главата. Настанен е в МБАЛ-Хасково без опасност за живота.

20-годишна пешеходка пострада леко и в катастрофав Хасково. Вчера около 10 часа на кръстовището между булевардите „Съединение” и „България” , пресичащото по пешеходна пътека момиче е ударено от лек автомобил Фолксваген, шофиран от 60-годишен мъж.

Пешеходката е с охлузвания и натъртване на дясно коляно, прегледана и освободена за домашно лечение. Към водача е взето административно отношение.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини