Двама съдии и окръжният прокурор под ножа на кака Снежка

Хаджийката: Готви се! Ти си следващият

Двама съдии от окръжния съд – Георги Гочев и Боряна Бончева, както и окръжния прокурор Иван Ванчев, минаха под ножа на хаджийката Снежана Гарабед в акцията й за събиране на средства за 14 февруари. Тогава по стар стил се отбелязва Трифон Зарезан, но също така и празника на влюбените Св. Валентин. Магистратите били издебнати в подходящ момент и нежно рекетирани да дарят средства за социалните домове в Хасково.

Започнала със съдии и прокурори, кака Снежка се прехвърлила от другата страна на булеварда и натиснала адвокатите. Своята лепта дали новата шефка на колегията Миглена Гунчева, Веско Георгиев, Веска Запрянова, Митко Николов.

От областта на правото хаджийката се прехвърлила в сферата на здравеопазването. Към Хасково потекли и пари от Германия – от д-р Георги Василев, а осребряването станало от баща му д-р Василев. От белите престилки се отчели още д-р Георги Гелов, д-р Иван Гоговски, д-р Минка Делчева, д-р Тихомир Сотиров. Накрая напористата хаджийка потропала и на вратата на шефката на Регионалната здравна инспекция д-р Соня Димитрова, която също минала по реда си.

В акцията по набиране на средства за домовете не били подминати също така кметове и политици. Първи били притиснати кметовете на Минерални бани, Стамболово и Димитровград. След градоначалниците хаджийката издебнала общинските съветници от Хасково Сена Радева, Мехмед Атаман, Хакиф Хабил, Албен Манджуков, Красен Ангелов.

Хаджийката успяла да спипа и областния управител Ирена Узунова, малко преди да отлети за Брюксел.

Със събраните средства ще се купят колбаси, захарни изделия и други хранителни стоки за 14 февруари за всички социални домове в Хасково, както и столове за Защитеното жилище на бул. „Съединение“.

Хаджийката се наела да осигури и пердета за новия офис на клуба на диабетиците. За източник на средствата бил нарочен шефът на АБ Станимир Милев. Човекът бил подготвен предварително и сега смирено чакал да му дойде редът.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини