Ивановец рекордьор по притежание на канабис за 2013

Жител на харманлийското село Иваново е арестуван с най-голямото единично количество дрога от началото на 2013-та година. 36-годишният мъж е съхранявал в стопанска постройка до селската си къща 400 грама изсушена и готова за употреба листна маса. Полевият наркотест бил бил категоричен, че става дума за канабис. Мъжът е бил арестуван за съхранение на дрога. Образувано е досъдебно производство. 

36-годишен мъж е задържан за съхранение на дрога. Вчера харманлийските криминалисти са извършили претърсване в стопанска постройка в село Иваново, стопанисвана от мъжа. В стая на постройката е открита 400 грама суха зелена листна маса, която при полеви наркотест отреагира на канабис. Образувано е досъдебно производство. 

Обичайните количества на залавяна трева варират около 15-20 грама. Досега рекордът за новата година се държеше от хасковлии. На 30-ти януари, двама наркопласьори бягаха из Орфей от полицията със 150 грама марихуана в себе си. На 7-ми февруари пък бяха арестувани двама братя на 24 и 25 години, които притежаваха 200 грама трева, но пък както се оказа, те залагали и на по-силна дрога като амфетамини.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини