Касим Дал гради структури в Кърджалийско,пресмята депутатските мандати

Касим Дал

Народната партия “Свобода и достойнство “ на Касим Дал и Корман Исмаилов започна да организира свои структури в Кърджалийска област. Има много хора както в община Кърджали ,така и в Източните Родопи, с които ще работим и, които са готови да ни подкрепят, каза за Кърджали бг вести Касим Дал.Той подчерта, че в зависимост от силата на организациите ще се прецени за колко мвандата ще се бори партията в Кърджалийско.

Няма да се ограничим в смесените региони. Ще набираме последователи във всичките 31 избирателни района на страната, заяви Касим Дал.

На последните местни избори когато сподвижниците на бившата дясна рака на Доган участваха в рамките на Единната народна партия на Мария Капон,те успяха да спечелят едва десет съветнически места в общините на областта.

Според Осман Октай, който също бе приближен на Сокола партията на Касим Дал има шанс предстоящите избори само, ако получи мощнвата подкрепа на българската и турската държава.

Според друг бивш човек на Доган-Сезгин Мюмюн, Турция няма да даде официално подкрепата си нито за ДПС нито за Народна партия “Свобода и достойнство”.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини