Кръстникът на мафията пристига в Хасково, преди него-премиера

Ако искате да сте в интригата и да приемете предизвикателството да разберете дали една тайна ще бъде разбулена? И ако -да, какво следва от това? Каква е нишката между мафия-политика-медии? Денят е петък–30-ти ноември. Мястото-сцената на хасковския театър.

В аванс, от там презентираха, че в следобедните часове в Хасково ще пристигнат Кръстникът на мафията във Франция и неговият адвокат. Юристът ще доведе и красивата си дъщеря. Малко хора знаят, че тя е любовница на Кръстника. Баща й не е сред тях. Повече за историята...от 19 часа, когато в театъра започва представлението на „Мафия и нежни чувства”.

Автор на ситкома е Люк Шомар. Кръстникът на мафията е популярния като охранителя на мола от сериала „Стъклен дом”  Красимир Ранков.

В постановката му партнират Тодор Танчев, Илияна Лазарова и Добрин Досев, актьори от трупата на Пазарджишкия театър.

Ако пък ви се ходи на премиера, може да гледате най-новото заглавие в афиша на хасковския театър „Севилският бръснар”. Премиерата е на 29 ноември–четвъртък от 19 часа.

Режисурата и текстът по мотиви от текстове на Бомарше и Чезаре са на Юрий Дачев.

В ролята на Фигаро влиза Стелиян Николов. Граф Алмавива на Дамян Тенев е самоуверен и властен, очакващ да получи от живота всичко, което поиска. Суетен и циничен е Бартоло, когото играе Стефан Цирков. Александър Алексич е Базилио–астролог, моден консултант и най-вече интригант. Красавицата Розина, знаеща колко струва, е Иванка Шекерова. Тя е наясно, че това, което става за продан в момента, утре ще е на сезонна разпродажба. Янко Митев се качва на сцената в ролята на Начеку -клошар, който рядко си вдига главата, защото знае, че винаги ще види нещо смешно и жалко. Героят на Петър Влайков е Фиорело, телохранител на граф Алмавива,който има изключително малко думи в речника си и затова си помага с неясни жестове.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини