МВР и данъчни удариха нощно заведение в Хасково

Изненадваща нощна проверка в заведение на ул. „Марин Дринов“ в Хасково са извършили хасковските полицаи, съвместно със служители на Инспекцията по труда и данъчните, съобщиха от областната дирекция на МВР. Съвместната операция е била в събота през нощта – между полунощ и 3 часа.

В заведението проверяващите се натъкнали на куп нередности. Като управители се представили 40-годишен хасковлия и 20-годишна от Елхово. Самото заведение пък било стопанисвано от 48-годишен от Хасково.

На проверяващите не са били представени никакви документи за регистрация на обекта. Трудовите и данъчните инспектори са съставили протоколи от проверката, при която била констатирана липса на трудови договори.

При извършената проверка в търговския регистър е установено, че управителите нямат връзка с фирмата, стопанисваща обекта, информират още от МВР. В намиращият се в заведението касов апарат не били отразени продажбите на намиращите се в обекта клиенти. При извършен обиск на 21-годишна варненка, клиент в заведението, била открита саморъчно свита цигара с марихуана.

Образувано е досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини