Среднощно късо изпепели бус, бум на изгорели коли

Изгорелият бус в Харманли

Съмнително късо съединение причини пожар в паркирали автомобили в 1.30 часа сутринта в неделя. Огънят избухнал на улица Македония 37 в град Харманли. Напълно изпепелен е микробус Мерцедес, а огънят е обхванал задната част и на товарен камион Ифа. Изгорели са и 2 броя бензинови помпи, газова бутилка и документи. Возилата са били собственост на мъж с инициали Д.И. Причините са в процес на изясняване от полицията, на първо четене пожарникарите не откриват данни за умишлен палеж и предполагат че е късо съединение.

Пак среднощно късо е „изпържил“ един „Шаран“ в Хасково. Фолксвагенът, с газова уредба, е пламнал в 5 часа сутринта в петък на улица „Пещера“ и е напълно унищожен. Собственост е на жена А.М.Е.

Вечерта на същия ден пък, пожарникари спешно са спасявали лек автомобил от теч от газовата му бутилка. Спасителната акция, предотвратила сигурен пожар, се е осъществила на улица „Оборище“.

Цели 6 инцидента с изгорели коли са регистрирани до момента през октомври в хасковско. При някои очевидно става дума за палеж, като двата автомобила, на майка и син в Димитровград, на 10-ти октомври. И тук пожарът се разиграл в малките часове на деня.

За сравнение, за целия месец септември са регистрирани три изгорели автомобила.

Г.Христов

Двата изпепелени автомобила в Димитровград
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини